Productiemedewerker Drukkerij

Om onze ambities verder invulling te geven, zijn we voor onze drukkerij op zoek naar een enthousiaste

Productiemedewerker Drukkerij m/v

“druktalent bij wie klanttevredenheid voorop staat”

Fulltime


Heb jij passie en plezier in het productieproces (het bedrukken van artikelen) en wil jij aan de slag binnen een uitdagende, ambitieuze organisatie? Een organisatie waar je genoeg ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functiebeschrijving
Als productiemedewerker in onze drukkerij zorg je voor de bedrukking op de artikelen. Met behulp van diverse machines en op basis van aan­geleverde orders draag je zorg voor een perfecte bedrukking van het artikel of product. Je krijgt met diverse druktechnieken en het instellen van de verschillende machines te maken. Alle werkzaamheden zullen conform de procedure op gebied van kwaliteit en productiviteit uitgevoerd worden.

Het drukproces begint met het controleren van de order. Vervolgens stel je de machine in en controleer je de opdruk op kwaliteit. Om de perfecte kwaliteit te bepalen maak je een proefdruk. Tijdens het bedrukken bewaak je de kwaliteit van product en het drukwerk. Wanneer de drukorder afgerond is draag je zorg voor een klantgerichte orderafhandeling.  Uiteraard verricht je de noodzakelijke schoonmaakwerkzaamheden om ervoor te zorgen dat de werkplekken en machines ordelijk en schoon zijn en blijven om prettig te kunnen werken.

Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar een resultaatgerichte, flexibele kandidaat met een klantgerichte instelling. Je bent gedreven om kwaliteit te produceren, je werkt nauwkeurig en hebt een ijzersterke discipline. Samenwerking met je collega’s staat centraal in de functie. Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is vereist en ervaring met druktechnieken is een pré.

Een dosis enthousiasme in combinatie met klantgerichtheid, dat ben jij!

Unieke kans

IGO-POST is een professionele, energieke  onderneming welke je een uitstekende kans biedt om je verder te ontwikkelen en je grenzen te verleggen. Hiervoor bieden wij je intensieve begeleiding en opleidingsmogelijkheden aan. Naast een uitdagende functie en enthousiaste collega’s bieden wij ook een prima arbeidsvoorwaardenpakket. Dit alles binnen een informele en klantgerichte sfeer.

Ben jij de
productiemedewerker die wij zoeken?
Stuur dan je motivatie met CV naar hr@igopost.com. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met human resources tel. 0492-530217 of surf naar onze website www.igopost.nl.

Zoeken