Toerisme

Toerisme; sector bij uitstek voor een grenzeloze promotie

Toerisme is een breed begrip. Denk aan: reisbureaus, vakantieparken, hotels, wellness resorts, touroperartors. Er is natuurlijk nog veel meer. Bent u in de sector toerisme werkzaam, dan is het gemakkelijk om internationaal naamsbekendheid te genereren. Voorzie de juiste doelgroep van de juiste promotionele geschenken en uw naam of boodschap wordt gezien op stranden en luchthavens van verre landen.

Beurzen met toerisme in de hoofdrol

Voor de branche toerisme worden veel beurzen georganiseerd. Zo zijn er beurzen waar vakanties aangeprezen worden en exotische stranden of juist de Noorse fjorden roepen om de komst van toeristen. Maar denk ook aan toeristische beurzen waar de presentatie van de nieuwste caravans, kampeerartikelen en recreatie centraal staat. Volop gelegenheid om uw bedrijf onder de aandacht te brengen met tastbare reclame.

Goed voorbereid met de auto door Europa

Veel Europeanen trekken er met de auto op uit. De toerist blijft in eigen land of er worden vele duizenden kilometers afgelegd om de plaats van bestemming te bereiken. Overigens is het altijd leuk om -met een knipoog naar de vakantie- een promotiegeschenk weg te geven. Autobedrijven en garages vinden treffende promotieartikelen in onze branche Automotive.

Zoeken