Reis- en gezelschapsspellen

Een spel met logo als speels relatiegeschenk

Wilt u dat uw klanten in hun vrije uurtjes bezig zijn met een aangenaam tijdverdrijf waarbij uw logo continu in beeld is? Bij IGO-POST kunt u kiezen uit tal van spelletjes met opdruk. Een houten spel met logo of een reisspel met opdruk wordt gemakkelijk meegenomen op vakantie of zakenreis. Zo vestigt u met een bedrukt spel de aandacht op uw bedrijf of merk tijdens ontspannen momenten en in een ongedwongen sfeer.

Een spel met logo in allerlei uitvoeringen

Het aanbod bedrukte spellen is zeer divers. Zo kunt u kiezen uit bedrukte spellen als domino en vier-op-een-rij of een originele giveaway in de vorm van een puzzel. Speelkaarten zijn nog altijd enorm populair. Van dit spel bedrukken we zowel het doosje als de kaarten. Zo komen uw naam en logo vele malen in beeld op een kaartspel met opdruk. Ook kunt u op speelse wijze promoten met pluche knuffeldieren.

Verras uw klanten met een tactvolle zet: geef een spel met logo

Als u denkt aan een relatiegeschenk denkt u misschien aan sleutelhangers en snoepjes. Een spel met logo komt waarschijnlijk niet als eerste in u op. Daarom wordt het ontvangen van een spel met opdruk als verrassend en origineel ervaren. Met een bedrukt spel geeft u naast een vriendelijk gebaar ook een moment van ontspanning. Wellicht heeft u een campagne waarbij een van onze bedrukte spellen perfect ingezet kan worden. Doel op win-win situaties, strategieën bepalen of de competitie aangaan. Denk creatief bij het opzetten van uw promotie campagne en blijf uw klanten voor u winnen.

Zoeken