Tuin

Origineel promoten met tuinartikelen met logo

Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk voor klanten die van het buitenleven houden? Dan geeft IGO-POST u keuze uit een aantal tuinartikelen met logo. Naast bedrukte tuinartikelen heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor aantrekkelijke barbecue accessoires. Tuinartikelen met logo vallen beslist op en worden zeker positief ontvangen.


Relaxed promoten? Kies voor een hangmat met logo

Wist u dat een bedrukte hangmat met opberghoes mateloos populair relatiegeschenk is? Niet alleen in de tuin, maar ook op campings is de hangmat met opdruk een enorme blikvanger. Laat de hangmat bedrukken voor uw relaties of werknemers want een hangmat met bedrukking valt direct op, uw naam/logo wordt namelijk gedrukt op de geïntegreerde hoes en is continu goed zichtbaar. Zo blijft uw promotie opvallen bij gebruiker en passant.

Laat voor een buitenpromotie barbecue-/keukenartikelen bedrukken

Kiest u voor een relatiegeschenk dat in de tuin gebruikt kan worden bekijk dan ook eens onze subcategorie -keuken-. Hier vindt u naast keukenartikelen ook leuke artikelen die bijdragen aan een geslaagde barbecue. En met cadeaus die met een barbecue geassocieerd worden, geeft u natuurlijk altijd een positief visitekaartje af. Breng uw promotie naar buiten en verras uw klant met bedrukte tuinartikelen met logo of keuken-/barbecueaccessoires met opdruk.

Zoeken