Bestelinfo

Productinfo

In onze catalogi/brochures en op onze website staat bij ieder artikel afzonderlijk een korte artikelomschrijving en relevante artikelinformatie. Tevens staan per artikel de prijzen vermeld. Voor custom made artikelen, het borduren van textiel of specifieke prijzen kunt u contact opnemen met onze verkoopmedewerkers.

Bestelinfo

Bestelwijze
Bij IGO-POST bestelt u heel gemakkelijk en eenvoudig uw artikelen met of zonder opdruk per e-mail, via internet of telefonisch.

Bestanden digitaal aanleveren
Voor opdrachten met opdruk van uw logo ontvangen wij bij voorkeur een digitaal bestand bewaard als illustrator.eps of illustrator.ai-bestand. Mocht dit onverhoopt niet mogelijk zijn, dan vinden we uiteraard samen een passende oplossing.

Verstuur uw opdracht met grafisch bruikbaar opdrukvoorbeeld a.u.b. uitsluitend per e-mail naar: sales@igopost.nl of per post. Grafisch bruikbaar zijn:

• Digitaal bestand
• Scherp zwart-wit voorbeeld.
• Briefhoofd (géén kopie of sticker) met uw logo en/of speciaal lettertype (zonder rasters).

Kleuren en lettertypes
Bij uw opdrachten met standaardlettertypes, de letter van het gewenste lettertype (zie tabel standaardlettertypes) en de door u gewenste drukkleur aangeven. Indien u een andere dan de standaarddrukkleur wenst geef dan de juiste PMS-kleur aan (zie voor digitale kleuren-indicatie) http://www.igopost.nl/pms), zodat wij deze kleur kunnen benaderen.

Geeft u geen lettertype, kleur en/of formaat van de opdruk aan, dan maken wij voor u een grafisch passende keuze uit de standaardlettertypes en -kleuren. Uiteraard drukken we uw tekst/logo altijd op de beste positie en in het meest optimale formaat, zodat u altijd de beste Experience of Giving krijgt én geeft.

igopost-igoNL:/Customerservice/Standard_letter_types_NL.jpg igopost-igoNL:/Customerservice/Standard_colours_NL.jpg

Orderbevestiging
Binnen 24 uur na ontvangst van uw opdracht, ontvangt u een orderbevestiging. Wij vragen u deze nauwkeurig te controleren en bi eventuele onjuistheden contact op te nemen met onze verkoopmedewerker.

Wat zijn instelkosten?
Dit zijn kosten voor het zetwerk, het maken van drukplaten en het instellen van de drukmachines. Opdruk- en instelkosten staan per kleur/opdrukplaats per artikel aangegeven, tenzij anders vermeld.

Minimale afname
De minimale afname van het gewenste artikel is het laagste aantal in de genoemde prijsstaffels.

Leveringsvoorwaarden
Op aanvraag zenden wij u graag onze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden toe. Ook kunt u deze hier downloaden. Leveringen zijn inclusief verpakking, exclusief btw en verzendkosten. Betaling binnen 14 dagen netto, daarna rekenen we 2% toeslag kredietbeperking. De uiterste krediettermijn is 30 dagen na factuurdatum. Eventuele model- en prijswijzigingen, kleurafwijkingen, kennelijke drukfouten en wettelijke heffingen voorbehouden.

Meer- of minderlevering
Tot 4%.

Levertijden
De levertijd gaan in na akkoord van uw drukproef. Deze levertijd wordt in overleg met u bepaald en is exclusief transporttijd vanaf ons distributiecentrum. De gemiddelde verzendtijd voor pakketten en palletzendingen bedraagt 1 à 2 werkdagen. Indien voor 12:00 besteld, worden artikelen zonder opdruk en modelaanvragen nog dezelfde dag verzonden.

Indicatie verzendkosten
De verzendkosten worden gebaseerd op het bestelvolume en het gewicht van de zending. Wilt u een indicatie krijgen van de verzendkosten, vraagt u dan gerust een offerte aan. In de offerte staan de verzendkosten vermeld.

Productinfo
In onze catalogi/brochures en op onze website staat bij ieder artikel afzonderlijk een korte artikelomschrijving en relevante artikelinformatie. Tevens staan per artikel de prijzen vermeld. Voor custom made artikelen, het borduren van textiel of specifieke prijzen kunt u contact opnemen met onze verkoopmedewerkers.


Zoeken