Over IGO-POST

IGO-POST bv

IGO-POST bv is, met bijna 70 jaar ervaring, marktleider op het gebied van bedrukte relatiegeschenken en promotionele artikelen. Een internationale onderneming met een hoofdvestiging in Nederland en nevenvestigingen in diverse Europese landen. Bij ons vindt u alles onder één dak: Een logistiek centrum met een oppervlakte van 14.000 m2 , een DTP afdeling met de meest moderne apparatuur en een speciaal drukkerij met een oppervlakte van 2.100 m2 en een vijftigtal specialistische machines die razendsnel de bedrukking verzorgen. Wij betrekken onze artikelen rechtstreeks van de fabrikant, waardoor u profiteert van de meest scherpe prijzen. Meer dan 350 medewerkers streven dagelijks voor u naar het beste resultaat.

Iedere dag opnieuw staan mens en maatschappij centraal binnen IGO-POST. Sinds jaren is er een hechte samenwerking met de Atlant Groep, zij begeleiden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. IGO-POST biedt mensen met een arbeidsbeperking of mensen die deelnemen aan een re-integratieprogramma een zinvolle dagbesteding in een prettige werkomgeving. In 2010 is IGO-POST uitgeroepen tot de “Meest Maatschappelijke Partner ” van het Atlant Partnership.

Als Ceremonial Partner is IGO-POST sinds juni 2014 verbonden aan het gehele sportlandschap in Nederland. Omdat in de ogen van het Helmondse bedrijf alle sporters in Nederland een mooie ceremonie verdienen. Niet voor niets luidt de belofte: "Een onvergetelijke ceremonie voor iedereen binnen handbereik". Wilt u meer weten of dit initiatief, lees dan hier verder.

igopost-igoNL:/Het-Bedrijf_NL.jpg

Een lipdub gemaakt door alle medewerkers van IGO-POST! (Martin Solveig & Dragonette - Hello)

Zoeken