Gereedschap

Promoten met gereedschappen? Laat rolmaten bedrukken

Compacte gereedschappen zijn uitermate geschikt om in te zetten voor uw promotie. De gereedschappen kunnen variëren van goedkope timmermanspotloden tot gereedschappen van bekende merken. Wat zijn geschikte promotieartikelen in deze categorie? Dat is afhankelijk van de doelgroep en gelegenheid. Zo is een hobbymesje met logo een leuke weggever op beurzen. Wilt u echter uw waardering uitspreken naar uw loyale klanten overweeg dan om bijvoorbeeld Victorinox zakmessen te bedrukken met uw logo.

Laat rolmaten bedrukken en geef daarmee een stoere reclamedrager

Geeft u gereedschap cadeau, dan zal de ontvanger dikwijls een man zijn. Laat u een zakmes graveren als relatiegeschenk, dan zal een man waarschijnlijk enthousiaster reageren dan een vrouw. Bedrukte rolmaten zijn echter artikelen die door mannen én vrouwen gebruikt worden. Of het nu gaat om het opmeten van gordijnen of het ophangen van een boekenplank, het gebruik van rolmaten met logo vergemakkelijkt het meten. Rolmaten met logo blijken dan ook populaire relatiegeschenken en worden door zowel mannen als vrouwen positief ontvangen.

Rolmaten bedrukken voor een relatiegeschenk op maat

In onze collectie vindt u diverse soorten te bedrukken rolmaten. De bedrukte rolmaten hebben een hardstalen band en een automatische stop, deze eigenschappen dragen bij aan het meetgemak. Niet alleen in de bouw, maar ook voor thuisgebruik is de rolmaat met logo een onmisbare tool. Dat maakt een rolmaat met logo tot een zeer gewaardeerd promotioneel gereedschap.

Zoeken