Mag-Lite

Laat Mag-Lite zaklampen bedrukken als u kiest voor kwaliteit

Dat het merk Mag-Lite staat voor kwaliteit spreekt voor zich. Niet voor niets is Mag-Lite een hoogstaand merk dat wereldwijd bekendheid geniet. Mag-Lite is al jaren dé standaard op het gebied van kwaliteitszaklampen voor de professionele gebruiker. De Mag-Lite zaklampen zijn vervaardigd van vliegtuigaluminium, zijn weer- en schokbestendig en hebben een zeer krachtige, verstelbare lichtbundel. Laat u Mag-Lite zaklampen bedrukken met uw naam, merk of logo dan geeft u een klasse relatiegeschenk.

Mag-Lite zaklampen graveren met uw logo

Natuurlijk kunnen wij de Mag-Lite zaklampen graveren met uw naam of logo. Met een laserstraal en uiterste precisie worden de Mag-Lite staaflampen voorzien van een haarscherpe inscriptie. Ook het het personaliseren van de Mag-Lite zaklampen behoort tot de mogelijkheden. Zo geeft u met een Mag-Lite een heel persoonlijk geschenk. De meeste Mag-Lite zaklampen met lasergravure worden geleverd inclusief batterijen en in een originele Mag-Lite cassette. De Mini Mag-Lite is in combinatie met een Victorinox zakmes een fraaie giftset.

Laat Mag-Lite zaklampen graveren voor een indrukwekkende promotie

Juist om hun kwaliteit zijn Mag-Lite zaklampen met logo zeer gewild. Mag-Lite zaklampen zijn er in vele soorten, maten en in diverse kleuren. Ook in de collectie van IGO-POST vindt u diverse te graveren Mag-Lite zaklampen, er is altijd een Mag-Lite zaklamp die past bij uw doelgroep. Mag-Lite staat voor kracht en betrouwbaarheid. Laat u Mag-Lite zaklampen graveren dan geeft u altijd een zeer fraai relatiegeschenk en wordt uw naam geassocieerd met deze positieve eigenschappen. Mag-Lite zaklampen met logo zetten uw bedrijf of merk dag en nacht in de schijnwerper.

 Zoeken