Nieuwe artikelen

Blijven verrassen met nieuwe artikelen

Bij IGO-POST vindt u een enorme collectie relatiegeschenken en promotieartikelen. Wij willen u blijven inspireren met nieuwe artikelen, zodat u nog meer keuze hebt en uzelf kunt presenteren met een eigentijdse promotie. Daarom zijn onze product managers continu op zoek naar aanvullingen op ons assortiment. Verras uw klanten met de nieuwste artikelen en gadgets uit onze collectie.

Nieuwe artikelen met prima prijs/kwaliteit verhouding

Onze artikelen zijn altijd scherp geprijsd. IGO-POST staat voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. De nieuwe artikelen worden uitgebreid getest op kwaliteit. Wilt u zelf een nieuw artikel beoordelen en testen? Vraag dan gerust een model aan. Neem ook eens een kijkje in onze Early Arrivals. Hier vindt u de allerlaatste nieuwkomers die momenteel alleen online gepubliceerd worden.

Het inzetten van nieuwe artikelen

Bent u regelmatig op zoek naar relatiegeschenken en promotionele artikelen voor beurzen, open dagen of voor het onderhouden van relaties? Dan wilt u steeds opnieuw op een originele wijze uw naam, bedrijf of product promoten. Kijk bij de nieuwe artikelen en Early Arrivals voor de laatste nieuwkomers. Hebt u een gift in gedachte die u niet in onze collectie vindt? Neem contact op met onze verkoopmedewerkers en vraag naar de mogelijkheden.

Zoeken