Tuin

Buiten promoten met bedrukte tuinartikelen

Iedereen vindt het heerlijk om op een warme zomerdag of zomeravond te genieten van de rust en lekker te ontspannen, alleen of in gezelschap. Een wijntje, sapje en een hapje mogen dan niet ontbreken. Ook uw klant geniet van zulke momenten. Tijdens deze aangename uurtjes kunt u onder de aandacht komen met uw promotie. In onze collectie vindt u mooie, te bedrukken wijnaccessoires die altijd van pas komen op bijzondere momenten.

Tuinartikelen bedrukken met logo of bedrijfsnaam

maar ook kunnen wij tuinverlichting bedrukken met uw naam of logo. De bedrukte tuinlampen kunnen overal worden ingezet zonder gebruik van elektriciteit. De LED tuinlamp wordt opgeladen door zonlicht en de sfeervolle tafellamp met logo wordt geleverd inclusief batterijen. De tuinlampen met logo komen ook prima van pas op de camping.

Verras uw klant met bedrukte tuinartikelen

In de tuin en op campings is ook de hangmat met opdruk een enorme blikvanger. Laat de hangmat bedrukken voor uw relaties of werknemers want een hangmat met bedrukking valt direct op. Uw naam/logo wordt gedrukt op de geïntegreerde hoes en is continu goed zichtbaar. Zo blijft uw promotie opvallen bij gebruiker en passant. Laat u voor uw doelgroep tuinartikelen bedrukken dan wordt uw naam beslist geassocieerd met momenten van ontspanning.

 

Zoeken