Veiligheid

Promoot veiligheid met bedrukte veiligheidsartikelen

Of het nu onderweg is, thuis of op reis: veiligheid is voor iedereen van belang. IGO-POST heeft een uitgebreid assortiment veiligheidsartikelen in diverse prijsklassen: van een reflecterende sleutelhanger tot een brandblusapparaat. Deze veiligheidsartikelen bedrukken wij graag met uw logo, bedrijfsnaam of een pakkende slogan. Zo wordt een bedrukt veiligheidsartikel een opvallend promotieartikel of is het uitermate geschikt als relatiegeschenk.

Veiligheidsvestjes bedrukken voor een opvallende promotie

De zichtbaarheid in het verkeer heeft hoge prioriteit. Kinderen en jongeren springen massaal op de fiets of gaan te voet op pad om op tijd op school te zijn. Joggers lopen op wegen en voetpaden. Het is belangrijk dat zij goed gezien worden door andere weggebruikers. Met een bedrukt veiligheidshesje of knipperlichtje is niet alleen de persoon in kwestie maar ook uw naam opvallend goed zichtbaar. In veel Europese landen is het zelfs verplicht om één of meerdere veiligheidshesjes in de auto te hebben.

Veiligheidsartikelen met logo voor de auto en fiets

Veiligheidsartikelen vallen veelal op door reflecterende of fluorescerende delen. Zo bieden wij paraplu’s met een reflecterende bies of fluorescerende veiligheidskleding met opdruk. Maar ook voor de auto & fiets hebben wij passende veiligheidsartikelen. Laat u veiligheidsartikelen bedrukken met uw naam of logo dan promoot u uw bedrijf op opvallende wijze.

Zoeken