Verrekijkers

Verrekijkers met logo vergroten niet alleen uw zicht maar ook uw naamsbekendheid

Een verrekijker met logo is een geliefd luxe artikel, maar niet iets wat zomaar gekocht wordt. Daarom is het des te leuker om een verrekijker met logo cadeau te krijgen of te geven. Verrekijkers met opdruk worden veel gebruikt tijdens vakanties, bij het ontspannen in de natuur of bij het volgen van wedstrijden in een groot stadion. Bij het spotten van vliegtuigen of vogels is een verrekijker met opdruk natuurlijk onmisbaar. En bij concerten of in het theater is naast een verrekijker met opdruk ook een monokijker met opdruk een opvallende eyecatcher.

Geef een verrekijker met logo als relatiegeschenk en haal uw klant dichterbij

Met een verrekijker met opdruk geeft u een origineel cadeau aan uw klant. U bent tijdens de vrije tijd van uw klant positief in beeld. Dit kunt u ook realiseren met het geven van kampeergerei met logo of een kompas met logo, afhankelijk van uw doelgroep en de interesses van uw klant. Laat u verrekijkers bedrukken als relatiegeschenk dan geeft u een neutraal geschenk dat bovendien geliefd is bij mannen.

Verrekijkers bedrukken met logo voor een prima promotie

U heeft de keuze uit diverse modellen verrekijkers met logo in diverse prijsklassen. Alle verrekijkers met opdruk zijn van prima kwaliteit en voorzien van een gecoat lenzensysteem. De verrekijkers worden geleverd in een handig beschermetui. IGO-POST voorziet dit etui van een haarscherpe opdruk. Zo komt uw bedrijfsnaam of logo optimaal in beeld als u de verrekijker met opdruk aan uw klant overhandigt. Bestel uw verrekijkers met opdruk veilig online en IGO-POST zal de verrekijkers bedrukken en snel leveren.

Zoeken