Cross

Cross pennen, relatiegeschenken met allure

Met een Cross pen heeft u kwaliteit in handen. Cross pennen genieten internationale bekendheid. De schrijfinstrumenten van Cross zijn subliem afgewerkt en hebben een superieure kwaliteit. IGO-POST heeft  een schitterende collectie Cross pennen geselecteerd; tijdloos en stijlvol. Cross pennen staan voor perfecte schrijfkwaliteit. Alle Cross pennen worden geleverd in een originele Cross geschenkcassette. Wilt u een speciaal relatiegeschenk aanbieden? Dan is met een Cross pen succes verzekerd.

Geef Cross pennen een extra waarde met de inscriptie van een persoonsnaam

Een Cross pen is op zich al een bijzonder geschenk. Cross schrijfinstrumenten staan voor succes. Dat vertaalt zich in het geefmoment en de reactie van de ontvanger. Een Cross pen wordt extra bijzonder met de inscriptie van een persoonsnaam. De Cross pen krijgt direct een meerwaarde voor de ontvanger. Een relatiegeschenk wordt zo een heel bijzonder en persoonlijk geschenk. Ook bij bijzondere gebeurtenissen zoals een diploma-uitreiking en jubileum is een Cross pen met inscriptie een zeer gewaardeerd geschenk.

Cross pennen met lasergravure

IGO-POST kan voor u alle pennen bedrukken. In de klassieke modellen van de Cross pennen ‘Cross Classics’ wordt uw logo, bedrijfsnaam of zo u wilt een persoonsnaam naast de clip gelaserd. Dit gebeurt met uiterste precisie en de meest geavanceerde machines. Gaat uw voorkeur sowieso uit naar lasergravure? Wij kunnen ook de Waterman pennen en Parker pennen graveren. Deze schrijfwaren vindt u in onze collectie.

Zoeken