Waterman

Waterman pennen als exclusief relatiegeschenk

Waterman is een bekend en gewaardeerd kwaliteitsmerk. Al sinds 1883 creëert Waterman met een combinatie van innovatie, design en vakmanschap de meest inventieve en elegante schrijfinstrumenten. Waterman pennen zijn dan ook zeer gewild en geliefd.

Waterman pennen, meer dan een pen alleen

Misschien heeft u een favoriete pen, zoals een Prodir pen, waar u prettig mee schrijft. Echter, als de vulling leeg is kan, in de meeste gevallen, de pen niet meer gebruikt worden. Schrijft u eenmaal met een Waterman pen, dan wilt u niet anders meer. De Waterman pen wordt úw favoriet. Waterman pennen zijn voorzien van vullingen met de beste inkt. Navullingen van Waterman pennen zijn te koop bij gerenommeerde boekhandels, net zoals de navullingen van Parker pennen en Cross pennen. Zo schrijft u jarenlang met dezelfde pen.

Waterman pennen als blijvend relatiegeschenk

Overtuig uzelf en vraag gerust een model aan van een Waterman pen uit onze collectie. Zo weet u zeker dat u een kwalitatief hoogwaardig relatiegeschenk weggeeft. Wilt u gewaardeerde klanten een mooi relatiegeschenk overhandigen dan is een Waterman pen een perfect cadeau waarmee u uw waardering naar uw klant in een gift vertaalt. Met een ets, opdruk of lasergravure van uw naam of logo op de houder van een Waterman pen, blijft u vele jaren onder de aandacht van uw klant.

 

Zoeken