Thema's

Artikelen voor diverse thema's!

Bent u vertegenwoordigd op een beurs? Dan zijn er talloze manieren om de aandacht op u te vestigen en de bezoekers naar uw stand te krijgen. Klantvriendelijke, professionele standhouders en een goede presentatie zijn van essentieel belang. Laat een goede indruk achter bij uw bezoeker en geef hem een leuke gadget, give-away of aantrekkelijk relatiegeschenk waarop uw logo, naam en website duidelijk zichtbaar zijn. Denkt een bezoeker later met een goed gevoel aan u terug en heeft hij uw gegevens bij de hand, dan is het nog maar een kleine stap om contact met u op te nemen. Zo kan een klein gebaar een groot verschil maken!

Wist u dat IGO-POST ook ecologisch verantwoorde artikelen in de collectie heeft? Wij hebben oplaadbare zaklampen, waarbij geen gebruik wordt gemaakt van batterijen, balpennen van natuurlijk materiaal, voor 80% afbreekbaar, een klok die middels water voorzien wordt van energie en t-shirts van 100% organisch katoen. Wilt u milieubewust promoten? Ook dat kan bij IGO-POST.

Vind snel artikelen die aansluiten bij diverse thema’s

Bent u op zoek naar promotionele artikelen of relatiegeschenken die passen bij een speciaal thema? Bij IGO-POST vindt u snel wat u zoekt. Wij helpen u graag een handje en hebben alvast artikelen geselecteerd die perfect passen bij veelvoorkomende thema’s. Een aantal thema’s hebben wij voor u op een rijtje gezet. Denk aan thema’s als: promoten op beurzen, ecologisch verantwoord en milieubewust ondernemen, organisatie van open dagen en evenementen. Per thema vindt u promotionele artikelen en relatiegeschenken die hier perfect bij aansluiten. Zo kunt u efficiënt zoeken en vindt u snel het artikel dat perfect bij uw doelgroep past.

Snel zoeken en online bestellen

Natuurlijk heeft IGO-POST meer te bieden. In onze collectie vindt u meer dan 1.400 promotionele artikelen en relatiegeschenken. Hebt u een bepaald geschenk in gedachte? Typ een zoekwoord in zoekbalk en u ziet direct of wij het artikel in onze collectie hebben. Bovendien kunt u selecteren op prijs, kleur, merk of materiaal. Hebt u een passend geschenk gevonden? Bestel veilig en snel online. Vindt u niet wat u zoekt? Neem contact op met onze verkoopmedewerkers, zij zoeken samen met u naar een passende oplossing, ons aanbod gaat immers verder dan de artikelen op onze site.

Zoeken