Evenementen

Promotieartikelen op evenementen en festivals

Jaarlijks worden er ontzettend veel evenementen en festivals georganiseerd waar duizenden bezoekers op afkomen. Bent u de organisator van een evenement dan kunt u uw evenement op verschillende manieren promoten. Het promoten van een (sport)evenement kan met bedrukte promotieartikelen. Kies promotieartikelen voor evenementen die perfect aansluiten bij de doelgroep en laat deze evenementen-promotie bedrukken met uw logo of boodschap. Hiermee trekt u blijvend de aandacht.

Bedrukte evenementen-promotie als blijvende herinnering

Ook bedrukte merchandise op evenementen vindt gretig aftrek. Wat te denken van bedrukte T-shirts, caps, paraplu’s, sleutelhangers, promotietassen en promobandjes, er is teveel om op te noemen. Deze promotieartikelen kunnen bedrukt worden met de naam van het festival, logo’s, afbeeldingen van de artiesten. Deze promotieartikelen en merchandise op evenementen worden in grote getale afgenomen want de bezoekers willen graag een blijvende herinneringen aan deze geweldige ervaring.

Full colour afbeeldingen op merchandise en promotieartikelen op evenementen

Met de nieuwste drukmethode COLORIPRINT™ verzorgt IGO-POST, vakkundig en snel, haarscherpe full colour opdrukken op promotieartikelen, relatiegeschenken en merchandise. Deze service sluit perfect aan bij de promotie of merchandise voor festivals, evenementen en concerten. Ook sponsoren kunnen een graantje meepikken van de populariteit van dergelijke evenementen.

Zoeken